Print vs. online

Internetul a venit ca un fulger asupra tuturor lucrurilor scrise. Ca o revolutie industriala. Desi masinile de tiparit au fost primele, online-ul a captat atentia si a transformat printr-urile in ceva banal. Daca pe parcursul timpului am fost obisnuiti ca mana de lucru sa fie detronata de tehnologie, in cazul de fata, o tehnologia este detronata de o alta tehnologie.

Eu sunt old school, prefer print-ul in defavoarea informatiei online. Desi suntem dedicati mediului online, consider internetul inselator. Pentru mine, internetul triseaza. Inainte sa apara online-ul, ce era scris, era sfant. Ce era asternut pe hartie, era iremediabil. Masinile de tiparit au scris istorie. In schimb, pe internet, poti sa trisezi. Poti sa corectezi, sa editezi, sa modifici, orice fel de informatie. Cu alte cuvinte, trisezi.

In timp ce imprimarea a crescut pentru a servi o forma importanta de comunicare, viteza publicarii informatiilor online, duce, incet, la sfarsitul erei print-ului. Eu inca mai am speranta dar nu stiu cat timp vor mai coexista print-ul si online-ul.

Din fericire, imprimantele au fost perfectionate si modernizate. Multifunctionalele sunt piese de rezistenta in firme si birouri. Pentru ele exista si un service multifunctionale Bucuresti. Lucrurile incep sa se echilibreze si eu sper ca print-ul sa redevinta trend.

Voi ce preferati? Print-ul sau online-ul?

print-v-online

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s